Jouw persoonlijke trainingsplan

   

Trainingsschema

Wij verkopen geen one size fits all trainingsschema’s, maar stemmen je trainingsplan precies op jou af. Je hoeft dus geen 6 dagen per week te trainen wanneer je dit niet wil of kan, en uren cardio doen vinden wij in de meeste gevallen ook tijdsverspilling.

Aan de hand van jou gegevens en voorkeuren die je aan geeft in een snel in te vullen intake formulier berekenen en stellen we je trainingsplan samen. Hierin zullen de trainingsintensiteit, volume en oefening selectie op jou afgestemd worden en voor je uitgewerkt worden over je verschillende trainingsdagen. Alle oefeningen staan in het Engels aangegeven zodat je de juist uitvoering makkelijk op kan zoeken.

In principe kan je met één trainingsschema een langere tijd vooruit mits er geen omstandigheden zijn waardoor de oefeningen of herhalingen bijgesteld moeten worden. Het is zelfs zeer nadelig om elke training of frequent van trainingsplan te wisselen omdat je dan nooit goed kan verzekeren dat je steeds zwaarder gaat trainen en ècht goed wordt in specifieke oefeningen.

De kosten voor een trainingsplan zijn €40, bestel je een gecombineerd trainings- en voedingsplan dan kost dit maar €70.
Ben je geïnteresseerd voor een op maat gemaakt trainingsplan? Vul hier ons intakeformulier in. Het intake formulier voor het combinatie plan vind je hier.
Of bestel direct via ons webshop.

Trainingsplan bestellen

Miro VermeerenPersoonlijk trainingsschema