Jouw persoonlijke trainingsplan

   

Trainingsschema

Wij verkopen geen one size fits all trainingsschema’s, maar stemmen je trainingsplan precies op jou af. Je hoeft dus geen 6 dagen per week te trainen wanneer je dit niet wil of kan, en uren cardio doen vinden wij in de meeste gevallen ook tijdsverspilling.

Aan de hand van jou gegevens en voorkeuren die je aan geeft in een snel in te vullen intake formulier berekenen en stellen we je trainingsplan samen. Hierin zullen de trainingsintensiteit, volume en oefening selectie op jou afgestemd worden en voor je uitgewerkt worden over je verschillende trainingsdagen. Alle oefeningen staan in het Engels aangegeven zodat je de juist uitvoering makkelijk op kan zoeken.

In principe kan je met één trainingsschema een langere tijd vooruit mits er geen omstandigheden zijn waardoor de oefeningen of herhalingen bijgesteld moeten worden. Het is zelfs zeer nadelig om elke training of frequent van trainingsplan te wisselen omdat je dan nooit goed kan verzekeren dat je steeds zwaarder gaat trainen en ècht goed wordt in specifieke oefeningen.

De kosten voor een trainingsplan zijn €40, bestel je een gecombineerd trainings- en voedingsplan dan kost dit maar €70. Nadat je hebt afgerekend sturen we je uiterlijk de volgende werkdag een intake formulier op. Na het invullen van dit intake formulier ontvang je binnen 5 werkdagen je plannen en kun je aan de slag!


Trainingsplan bestellen

Routebeschrijving

Over ons

Als team zijn wij gedreven om mensen zich fysiek en mentaal te laten ontwikkelen doormiddel van persoonlijke betrokkenheid en optimalisatie van voeding, training en levensstijl.

Adres: Lodewijk napoleonlaan 42a Eindhoven

Whatsapp: +316 23 79 57 93 (Miro)

E-mail: info@teammiro.nl

Webinar datum

Eerstvolgende webinar is de 'Webinar Eetgedrag' op donderdag 14 mei 2020.

Schrijf je hier in


Facebook

© 2019 Alle rechten voorbehouden Teammiro.nl Disclaimer

Miro VermeerenPersoonlijk trainingsschema