Strength coaching

 

Strength coaching

Strength coaching team miro
Wil jij, eventueel naast je fysieke doelen, er aan werken aan de krachtigste versie van jezelf worden? Dan ben je bij onze experts op strenght coaching, Ricky en Danai, aan het juiste adres. Door middel van een persoonlijke programmering gaan zij samen jouw kracht naar een nieuw niveau tillen. Aan de hand van je progressie, lichaamsbouw, uitvoering en zwakke punten zal je trainingsschema opgesteld en bijgesteld worden. Aan de hand van video analyses zullen we zorgen voor de meest optimale en veilige techniek om constant progressie kunnen blijven boeken. Daarnaast zullen we werken aan mobiliteit, optimalisatie van je warming up en je eigen kennis op alle relevante vlakken vergroten zodat je alles ook zelf weet toe te passen.

Wat zijn de voordelen van trainen met een krachtdoel?

– Voor velen neemt het focussen op krachtdoelen de focus op het uiterlijk weg. Door die focus te verleggen zul je minder bezig zijn met het beoordelen of zelfs veroordelen van je fysiek waardoor je plezieriger in het leven kunt staan.

– Aan jouw krachtdoelen werken = aan jouw fysieke doelen werken. Meer krachtontwikkeling alsnog altijd leiden tot een gevormder lichaam en een betere houding! Wanneer je sterker wordt zul je met de juiste voeding ook gelijk werken richting een top shape!

– Je boekt vanaf het begin altijd meteen zichtbare progressie, terwijl puur fysieke progressie altijd een veel langzamer proces is. Door meteen en constant meetbaar progressie te boeken blijf je makkelijk gemotiveerd en ervaren veel mensen meer plezier in het proces.

Hoe gaat de coaching in zijn werking?
Je krijgt op basis van vele persoonlijke factoren een trainingsschema en voedingsplan. Dit wordt wekelijks geevalueerd. Op basis van deze evaluatie en intensief contact met je coach krijg jij steeds nieuwe trainingsdoelen voor de volgende week. Je hoeft dus zelf niet meer na te denken over de mate van progressie die je van week tot week moet boeken, een betrokken coach plant alles professioneel vooruit. De kosten voor strength coaching zijn €99 per maand (bij hoofdcoaches €200 per maand)

Deze vorm van coaching is geschikt voor iedereen die sterker wil worden, van beginner tot gevorderd powerlifting wedstrijd atleet! Wil jij op deze manier samen gaan werken met ons?

Maak afspraak (Coach Ricky)
Maak afspraak (Coach Celine)
Maak afspraak (Coach Anissa)

Routebeschrijving

Over ons

Als team zijn wij gedreven om mensen zich fysiek en mentaal te laten ontwikkelen doormiddel van persoonlijke betrokkenheid en optimalisatie van voeding, training en levensstijl.

Adres: Lodewijk napoleonlaan 42a Eindhoven

Whatsapp: +316 23 79 57 93 (Miro)

E-mail: info@teammiro.nl

Webinar datum

Eerstvolgende webinar is de 'Webinar Eetgedrag' op donderdag 14 mei 2020.

Schrijf je hier in


Facebook

© 2019 Alle rechten voorbehouden Teammiro.nl Disclaimer