Bij Team Miro geloven we niet in wonder supplementen, maar slechts in een aantal supplementen waarvan de werking bewezen is als toevoeging aan een goed voedingsplan. XXL Nutrition levert deze supplementen altijd van hoge kwaliteit en zuiverheid. Ook is de Team kleding altijd van XXL sportswear omdat deze van hoge kwaliteit is en in alle aspecten past bij Team Miro. Een extra reden waarom wij trots zijn om met XXL nutrition samen te mogen werken is dat zij het enige grote Nederlandse bedrijf in de fitness branche is dat ook echt de physique wedstrijden en zijn atleten steunt. Bestel jouw supplementen via deze link om Team miro te ondersteunen voor meer evenementen!
Je gezondheid is veel meer waard dan je droom fysiek. In de principe zal het aannemen van een gezonder eet patroon en regelmatig sporten alleen zorgen voor een verbetering van je gezondheid, maar extreem fanatiek fitnessen en zeker een wedstrijdvoorbereiding voor een bodybuilding of bikini wedstrijd vraagt veel van je lichaam. In deze gevallen vinden wij het dus essentieel dat atleten checken hoe het met bepaalde gezondheids markers gesteld is alvorens aan bepaalde fases van een plan te starten, of nadat zij deze hebben afgerond. Door de juiste markers te testen kunnen gezondheidsrisico’s uitgesloten worden en kan hier op geanticipeerd worden in de coaching. Op de website zijn 2 door ons samengestelde tests beschikbaar die voor veel mensen zullen voldoen: de voordeligere ‘Team Miro quick health scan’ en de meer complete ‘Team Miro complete health scan’. Als je coaching hebt wordt altijd overleg wanneer en welke bloedwaarden tests gedaan dienen te worden, en wordt de uitslag ook samen bekeken. De kortingscode Miro5 geeft iedereen 5% korting, en voor team leden is er een speciale code voor extra korting.
Bij bikini wedstrijden is je uitstraling en het complete plaatje van het grootste belang. Een op maat gemaakte bikini van hoge kwaliteit waarvan de kleur en vorm perfect bij een atlete past, kan dan ook echt het verschil maken op de dag waar zo lang naartoe is gewerkt. Viola maakt deze bikini’s met passie en haar vele jaren ervaring zie je altijd terug in de ontwerpen. Wij bevelen onze atletes daarom dan ook MyViola aan. Wanneer je (ook als niet Team Miro atlete) vermeldt dat je via ons bij MyViola terecht bent gekomen, krijg je 10% korting op je aankoop.
Zoals iedereen weet baseren wij onze coaching altijd op basis van wetenschap, we vinden het dan ook van groot belang dat onze cliënten en atleten ook bij blessures of preventie hier van worden geholpen door een fysio’s en massagetherapeuten met dezelfde visie. Science For Rehab, bestaand uit Atilla en Lotte houden er ook deze visie op na en gaan altijd zeer systematisch te werk bij zowel het assesment en maken van het behandelplan bij een blessure, of bij de sportmassages die zij verzorgen. Ook is het van belang voor ons dat zij altijd behandelingen van onze cliënten en atleten overleggen en eventuele verdere instructies ook geïmplementeerd kunnen worden in de coaching. Als Team Miro lid is een eerste behandeling of probleem assesment altijd geheel kostenloos!


Ook met ons mee groeien?

Als jou visie of de visie van je bedrijf overeenkomt met die van ons, en je denkt dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, kan je altijd mailen naar miro@teammiro.nl

Miro VermeerenPartnerships