Je gezondheid is veel meer waard dan je droom fysiek. In de principe zal het aannemen van een gezonder eet patroon en regelmatig sporten alleen zorgen voor een verbetering van je gezondheid, maar extreem fanatiek fitnessen en zeker een wedstrijdvoorbereiding voor een bodybuilding of bikini wedstrijd vraagt veel van je lichaam. In deze gevallen vinden wij het dus essentieel dat atleten checken hoe het met bepaalde gezondheids markers gesteld is alvorens aan bepaalde fases van een plan te starten, of nadat zij deze hebben afgerond. Door de juiste markers te testen kunnen gezondheidsrisico’s uitgesloten worden en kan hier op geanticipeerd worden in de coaching. Op de website zijn 2 door ons samengestelde tests beschikbaar die voor veel mensen zullen voldoen: de voordeligere ‘Team Miro quick health scan’ en de meer complete ‘Team Miro complete health scan’. Als je coaching hebt wordt altijd overleg wanneer en welke bloedwaarden tests gedaan dienen te worden, en wordt de uitslag ook samen bekeken. De kortingscode Miro5 geeft iedereen 5% korting, en voor team leden is er een speciale code voor extra korting.
Een maaltijdservice kan er voor kan zorgen dat je meer tijd over houdt voor andere zaken dan koken, en het kan je in staat stellen om kunt makkelijker de juiste voeding binnen te krijgen. Rich Meals is de maaltijd service die de meest smakelijke verse meals levert met ingrediënten van horeca kwaliteit, zonder verdere toevoegingen. Rich meals levert de maaltijden elke vrijdag middag en ze zijn deze dag op te halen op onze headquarters in Eindhoven tussen 17:00 en 20:00. Met de kortingscode TeamMiro10 krijg je 10% korting! smakelijk!
Zoals iedereen weet baseren wij onze coaching altijd op basis van wetenschap, we vinden het dan ook van groot belang dat onze cliënten en atleten ook bij blessures of preventie hier van worden geholpen door een fysio’s en massagetherapeuten met dezelfde visie. Science For Rehab, bestaand uit Atilla en Lotte houden er ook deze visie op na en gaan altijd zeer systematisch te werk bij zowel het assesment en maken van het behandelplan bij een blessure, of bij de sportmassages die zij verzorgen. Ook is het van belang voor ons dat zij altijd behandelingen van onze cliënten en atleten overleggen en eventuele verdere instructies ook geïmplementeerd kunnen worden in de coaching. Als Team Miro lid is een eerste behandeling of probleem assesment altijd geheel kostenloos!
   

Ook met ons mee groeien?

Als jou visie of de visie van je bedrijf overeenkomt met die van ons, en je denkt dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, kan je altijd mailen naar miro@teammiro.nl

 

Routebeschrijving

Over ons

Als team zijn wij gedreven om mensen zich fysiek en mentaal te laten ontwikkelen doormiddel van persoonlijke betrokkenheid en optimalisatie van voeding, training en levensstijl.

Adres: Lodewijk napoleonlaan 42a Eindhoven

Whatsapp: +316 23 79 57 93 (Miro)

E-mail: info@teammiro.nl

Webinar datum

Eerstvolgende webinar is de 'Webinar Eetgedrag' op donderdag 14 mei 2020.

Schrijf je hier in


Facebook

© 2019 Alle rechten voorbehouden Teammiro.nl Disclaimer

Miro VermeerenPartnerships