Kaneel swirl
protein cake

Kaneel swirl protein cake

Pannenkoeken Macros Kcal: 240 Eiwit: 27 gram Koolhydraten: 16 gram Vet: 3 gram Benodigheden
  • 20 gram havermout
  • 1 ei-eiwit
  • 25 gram eiwitpoeder (vanille)
  • 1 eetlepel kaneel
  • 1 eetlepel zoetstof
  • Vanille extract
  • 60 ml water
  • Pamspray
Verwarm de oven voor op 160 graden. Meng de havermout, ei-eiwit, en water tot een vloeibare substantie. ( Zelf gebruik ik een keuken machine ) Mix het mengsel, samen met de eiwitpoeder, eendrup vanille extract, en een halve eetlepel zoetstof. Mengsel zou ongeveer vergelijkbaar zijn met pannekoekenmix. Giet het halve baksel, in een ovenschaaltje, en besprenkel met kaneel en zoetstof. Giet vervolgens de rest van het mengsel erover heen en besprenkel met kaneel. Voor een leuk effect kun je enkele keren, een vork door het mengsel halen. Bak af voor 25 minuten. Lekker met een topping van cottage cheese en zoetstof (paar seconde in de keukenmachine) Terug
Miro VermeerenKaneel swirl protein cake