Fysiek coaching

 

Fysiek coaching

Werken richting het fysiek dat jij voor ogen hebt door middel van op maat gemaakte plannen en coaching? Wij bieden persoonlijke coaching aan waarbij we werken met voeding- en trainingsplannen die we constant bijstellen aan de hand van jouw persoonlijke omstandigheden, voorkeuren en progressie.

Wij onderscheiden ons hier in door ècht persoonlijke begeleiding en een werkwijze die is gebaseerd op wetenschap, die wij door niet het oog op de praktijk te verliezen effectief weten toe te passen. Naast dat je plannen krijgt die constant worden bijgesteld en geoptimaliseerd worden, willen wij dat je ook zelf leert van de coaching. Wij maken nooit keuzes die we niet kunnen onderbouwen en naar deze onderbouwing mag je dus ook altijd vragen, graag zelfs!

We zorgen samen dat gezonde voeding eten en met vaste regelmaat trainen gewoontes voor je worden, zodat je dit op de lange termijn kan volhouden. Hierbij moet je nog gewoon aan sociale gelegenheden kunnen deelnemen, wij vinden het namelijk van het grootste belang dat je altijd goed in je vel blijft zit terwijl je je lichaamssamenstelling verbetert, en je gezonder en sterker wordt.

De kosten voor Fysiek coaching zijn €99 per maand (voor hoofdcoaches €200/maand).

Ontmoet hier de coaches.

Miro VermeerenFysiek coaching