Fysiek coaching

 

Fysiek coaching

Werken richting het fysiek dat jij voor ogen hebt door middel van op maat gemaakte plannen en coaching? Wij bieden persoonlijke coaching aan waarbij we werken met voeding- en trainingsplannen die we constant bijstellen aan de hand van jouw persoonlijke omstandigheden, voorkeuren en progressie.

Wij onderscheiden ons hier in door ècht persoonlijke begeleiding en een werkwijze die is gebaseerd op wetenschap, die wij door niet het oog op de praktijk te verliezen effectief weten toe te passen. Naast dat je plannen krijgt die constant worden bijgesteld en geoptimaliseerd worden, willen wij dat je ook zelf leert van de coaching. Wij maken nooit keuzes die we niet kunnen onderbouwen en naar deze onderbouwing mag je dus ook altijd vragen, graag zelfs!

We zorgen samen dat gezonde voeding eten en met vaste regelmaat trainen gewoontes voor je worden, zodat je dit op de lange termijn kan volhouden. Hierbij moet je nog gewoon aan sociale gelegenheden kunnen deelnemen, wij vinden het namelijk van het grootste belang dat je altijd goed in je vel blijft zit terwijl je je lichaamssamenstelling verbetert, en je gezonder en sterker wordt.

De kosten voor Fysiek coaching zijn €99 per maand (voor Senior coaches €140 en Hoofdcoaches €200 per maand).

Ontmoet hier de coaches.

Routebeschrijving

Over ons

Als team zijn wij gedreven om mensen zich fysiek en mentaal te laten ontwikkelen doormiddel van persoonlijke betrokkenheid en optimalisatie van voeding, training en levensstijl.

Adres: Lodewijk napoleonlaan 42a Eindhoven

Whatsapp: +316 23 79 57 93 (Miro)

E-mail: info@teammiro.nl

Webinar datum

Eerstvolgende webinar is de 'Webinar Eetgedrag' op donderdag 14 mei 2020.

Schrijf je hier in


Facebook

© 2019 Alle rechten voorbehouden Teammiro.nl Disclaimer

Miro VermeerenFysiek coaching