Contest prep

 

Contest prep

Wij werken tijdens een contest prep samen met je richting jouw maximaal haalbare fysiek. Net als tijdens onze reguliere coaching zullen we samen op basis van jou lichaam en omstandigheden je training en voeding optimaliseren.

Tijdens je wedstrijd voorbereiding zal je nog net wat lager moeten gaan in vetpercentage dan je normaal doet om over het strand te flaneren. Hier zul je dus ook nog meer doorzettingsvermogen voor moeten hebben dan normaal, en om je hier in te ondersteunen zal de frequentie van check ups ook toenemen naarmate je wedstrijd (of fotoshoot) nadert. Ook je peakweek is van essentieel belang om het uiterste uit je lichaam te halen in de laatste week, hier helpen wij je stap voor stap bij. Je coach is constant bereikbaar zodat je op elke moment de juist ondersteuning krijgt en je plannen meteen aangepast kunnen worden.

Bij alle wedstrijden binnen Nederland zijn wij als coaches er op de wedstrijddagen ook bij om je te ondersteunen en supporten, en zelf in het buitenland proberen wij altijd bij wedstrijden van atleten te kunnen zijn. Wij beleven jouw wedstrijd alsof het er een is die we zelf doen, jouw winst is altijd onze winst dus we gaan samen voor de overwinning! de kosten voor contest coaching zijn €99 per maand (bij hoofd coaches €200 per maand).

Ontmoet hier de coaches.

Routebeschrijving

Over ons

Als team zijn wij gedreven om mensen zich fysiek en mentaal te laten ontwikkelen doormiddel van persoonlijke betrokkenheid en optimalisatie van voeding, training en levensstijl.

Adres: Lodewijk napoleonlaan 42a Eindhoven

Whatsapp: +316 23 79 57 93 (Miro)

E-mail: info@teammiro.nl

Webinar datum

Eerstvolgende webinar is de 'Webinar Eetgedrag' op donderdag 14 mei 2020.

Schrijf je hier in


Facebook

© 2019 Alle rechten voorbehouden Teammiro.nl Disclaimer

Miro VermeerenContest prep