Talitha Huis

coach talitha

Talitha is een betrokken en enthousiaste coach die het beste uit al haar cliënten wil halen, of je nou een wedstrijd doel hebt of een persoonlijk doel. Samen met jou werkt ze aan een sterk fysiek en een goede mindset zodat je de levensverandering echt eigen kan maken.

Ze heeft zelf al meerdere jaren ervaring als coach, krachtsporter en wedstrijd atleet en volgt momenteel de Menno Henselmans PT course om zichzelf te blijven ontwikkelen. Talitha coacht sinds 2014 en heeft al veel mensen mogen helpen naar hun persoonlijke doelen. Hoe mensen kunnen opbloeien en zich op alle vlakken kunnen ontwikkelen is een grote drijfveer. Ook heeft Talitha ervaring als A-klasse bikini fitness atleet en weet dus precies hoe zo’n traject in elkaar steekt.

Ieder persoon en ieder traject is weer anders. Samen met jou zoekt Talitha de beste manier om jouw doelen te behalen. Geen one-size fits all, maar een op maat gemaakt plan waarbij naast de trainingen en voeding ook persoonlijke groei en persoonlijke begeleiding voorop staat zodat jij ook op de lange termijn blijvend resultaat kan behouden. Want die lange termijn resultaten, dat is waar het uiteindelijk om draait. Op fysiek gebied, maar ook mentaal. 

Wil jij de stap naar het podium maken of nu echt die fysieke doelen behalen? Met Talitha haar passie voor krachttraining, wedstrijden en persoonlijke ontwikkeling staat ze klaar om samen met jou jouw doelen te behalen. Neem gerust contact met haar op via talitha@growcoach.nl. Ze bespreekt graag met jou de mogelijkheden.

Plan your work for today and every day, then work your plan

NORMAN VINCENT PEALE

6

jaar coachervaring

8

jaar trainingservaring

200+

mensen geholpen

Blog berichten van Talitha