Simon Dirkx

coach simon

Coaching is bij Simon begonnen na 6 maanden gecoached te worden door Miro ter voorbereiding voor een fotoshoot. Fitness speelt al jaren een grote rol in zijn leven, zelf heeft hij al 14 jaar ervaring in de sportschool. Zijn eigen interesse is te vinden in de wereld van natural bodybuilding. Deze kennis zal je ervaren tijdens het coachingstraject samen met de kennis die hij heeft opgedaan tijdens de Menno Henselmans opleiding.

Coaching staat bij Simon voor het verbeteren van je levenskwaliteit met oog op het behalen van je fysieke dromen. Aan het leerproces tijdens je fysieke transformatie zal hij veel aandacht spenderen. Hij neemt je mee in het verhaal zodat jij zo goed mogelijk weet waarom hij bepaalde keuzes maakt in zijn aanpak als coach. Zijn passie voor fitness en psychologie zal hij proberen over te brengen aan jou om jouw proces naar je doelen zo gecontroleerd mogelijk te laten verlopen.

Naast zijn job als coach is hij leerkracht in het middelbaar onderwijs. Hij zal zich daarom blijven focussen op zijn eigen ontwikkeling. Hij luistert veel podcast, leest veel boeken,… Deze honger naar ontwikkeling zal hij proberen over te brengen aan zijn cliënten om ze zo te laten groeien op alle vlakken. Centraal in zijn coaching staat dat jij rust en controle ervaart in het totale proces van je fysieke transformatie maar ook dat jij een duidelijk beeld hebt op toekomstige doelen. Met zijn interesse in psychologie zal hij jou meenemen om je eigen groeipotentieel te laten inzien.

Ben jij bereid om begeleid te worden in een traject waar kennis, zelfontwikkeling en groei centraal staan? Neem gerust contact op met Simon via Simon@growcoach.nl of via het nummer (0032)0472624031.

quote zin

Quote naam

10+

jaar trainingservaring

5

jaar coachingservaring

200+

mensen geholpen

Blog berichten van Simon