Miro Vermeeren

Coach Miro

Miro begon in 2016 met het coachen van een tiental mensen. Door zijn unieke, praktijkgerichte en effectieve manier van coachen groeide zijn coaching al snel uit tot het huidige Team Miro met 14 coaches door heel Nederland en België. Miro gelooft in professionele en écht persoonlijke coaching, waarbij alle keuzes goed onderbouwd kunnen worden.

Miro baseert zijn kennis en keuzes op wetenschappelijke literatuur, leest elke week een volledig boek uit en heeft onder andere de Henselmans PT course, een NLP practioner opleiding & Milo Education gedaan. Kennis is echter niet waar hij het meest trots op is.
Miro weet op alle vlak wat het inhoud om alles te geven en op te offeren voor een bepaald resultaat. Hij ging zó diep in zijn dieet dat zijn gezicht er door getekend is, hij weet hoe 250+ kilo squats voelen, hoe het is om 80+ uur te werken en om maanden onafgebroken elke dag te trainen en je voeding op orde te hebben. Hij leest en praat er niet alleen over, hij leeft het.

Deze mentaliteit vertaalt zich naar de wil om anderen zo goed mogelijk te helpen op weg naar hun doelen. Zijn oprechte betrokkenheid bij mensen en hun succes verbindt coaches en team leden met elkaar en onderling, en was de basis voor dit hechte team. Hij ziet community en de team events dan ook als een erg belangrijk aspect van het team.
Klanten van Miro geven aan niet alleen fysiek ongekend vooruit te gaan, maar ook qua persoonlijk leiderschap. Ze geven aan dat de coaching een positief effect heeft op letterlijk álle vlakken van hun leven. Miro neemt momenteel zelf geen fysiek coaching klanten meer aan, maar kan jou helpen bij het vinden van de juiste coach. Als je hem een mailtje stuurt op miro@growcoach.nl komt hij er direct op terug!

Ik denk dat je jezelf onderschat, dat doen we namelijk allemaal.

MIRO VERMEEREN

10+

Jaar trainingservaring

5

jaar coachingservaring

200+

mensen geholpen

Blog berichten van Miro