Anissa de Bree

coach anissa

Powerlift coach voor vrouwen

Anissa is een enthousiaste en betrokken powerlift coach die graag vrouwen helpt om fysiek en mentaal het beste uit zichzelf te halen. Zelf heeft ze al een aantal jaar ervaring in de sportschool en doet ze mee aan powerlift meets en wedstrijden. Ze heeft de Henselmans PT cursus afgerond en gebruikt deze kennis om haar cliënten op de beste manier te begeleiden. Cliënten zien groeien en veranderen als persoon vindt ze het mooiste wat er is en ze draagt hier dan ook graag haar steentje aan bij door middel van een positieve mindset. Een gezonde levensstijl zou bij iedereen in zijn leven te passen moeten zijn en streeft ernaar om samen een manier te zoeken die werkt.

Ervaring in het powerliften 

Door haar ervaring als powerlifter ben je bij Anissa aan het juiste adres om sterker te worden beginnend met een juiste technische basis. Vanuit hier krijg je de juiste stappen om aan de slag te gaan.

Anissa deelt graag haar kennis met haar cliënten en zal altijd haar best doen om vragen zo duidelijk en wetenschap getrouw te beantwoorden. Daarnaast kan ze jou helpen om op een leuke manier je levensstijl aan te pakken om zo progressie te blijven maken. Door middel van een gepersonaliseerd programma gaan jullie samen aan het werk en zal ze altijd met open en eerlijkheid voor je klaarstaan.

Wil jij als vrouw sterker worden, zowel lichamelijk als mentaal?
Schakel dan Anissa in als jouw persoonlijke coach tijdens dit traject.

Stuur een mailtje naar Anissa@growcoach.nl en plan een afspraak in.

Samen doelen opstellen en deze behalen is het mooiste leerprocess wat er is.

ANISSA DE BREE

1

jaar ervaring in coaching

7

jaar trainingservaring

50+

klanten geholpen

Blog berichten van Anissa